Persoonlijk, creatief, authentiek, houtbewerking

Over

Persoonlijk, creatief, authentiek en veelzijdige houtbewerking. Pete’s Woodworks ziet overal mogelijkheden in, zolang het maar met hout te maken heeft. Alle opdrachten waar ik aan werk zijn op maat en excentriek. Heeft u een bedrijf en nog op zoek naar unieke relatiegeschenken? Geef dan gerust een telefoontje of mail, alles is namelijk mogelijk.

Ik ben Peter van Veen, opgegroeid in de Schilderswijk in Den-Haag. Vanwege mijn liefde voor Zeeland en duiken ben ik naar Zeeland verhuist en ben ik mijn eigen duikschool begonnen. In het begin woonde ik zomers in Zeeland en s’-winters in Den haag. Na enige tijd ontstond er heimwee, naar het rustige stuk van Nederland. Daardoor heb ik besloten een permanente Zeeuw te worden. Verder was de duikschool mijn lust leven maar door lichamelijke problemen heb ik helaas de duikschool op moeten geven. Gelukkig heb ik naast duiken nog een andere grote passie namelijk, hout en houtbewerking.

Wat houdt dit in?

Persoonlijk creatief authentiek en veelzijdige houtbewerking
Pete Woodworks is ontstaan uit de passie voor hout en uitgegroeid tot een veelzijdig eenmansbedrijfje.

Ik vind het ook ontzettend belangrijk om creatief te werk te gaan. Hierdoor ontstaan in mijn optiek de meest uiteenlopende producten, ben jij benieuwd? Kijk onder het kopje webshop.

Persoonlijk, creatief, authentiek en veelzijdige houtbewerking. Pete’s Woodworks ziet overal mogelijkheden in, zolang het maar met hout te maken heeft.

Wat kan ik voor andere betekenen?

levensbloem, flower of life, zeeland
Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte koffietafel van een specifieke houtsoort of een serie van kleine houten kunstwerken, dat is allemaal mogelijk. In goed overleg komen we er samen achter wat jullie wensen zijn.

Waar komt mijn passie van hout vandaan?

koraalrif ingegoten in epoxy
Elke dag ben ik in de weer met hout. Ik spijker dagelijks mijn kennis over houtbewerking bij en blijf op de hoogte van ontwikkelingen omtrent hout en houtbewerking. Pete’s Woodworks is een kleinschalig bedrijf en zeker geen massaproducent. Ouderwets in de zin van kwaliteit boven kwantiteit. Waar de klant geen nummer maar koning(in) is.

Tot snel,

Peter van Veen

Ontwerp en hosting The Office Experience